25 de setembre de 2020 25/9/20

Cs de Vila-real critica que "el Govern incomplisca el règim de comissions sistemàticament"

Cs de Vila-real critica que "el Govern incomplisca el règim de comissions sistemàticament" - (foto 1)
  • Domingo Vicent titlla "d'incoherent que Benlloch demane en la Diputació rigorositat amb el material i les convocatòries, quan incompleix a Vila-real"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha criticat que "l'equip de Govern incomplisca sistemátimente el règim de comissions aprovat a principi de legislatura, ja que de nou no ha estat convocada la comissió d'Hisenda prevista per hui". Sobre aquest tema, Vicent ha insistit que "no és la primera vegada que el bipartit se salta a la torera aquest règim entorpint la labor de fiscalització de l'oposició".

"En Cs voldríem haver aprofitat la comissió per reiterar que se'ns lliurara de l'Execució Prespuestaria i també que se'ns informés sobre l'estat de la proposta del Pagament a la Carta aprovada a Cs a finals de l'any passat, no obstant això això no ha estat possible", ha explicat el regidor. Així, en opinió de l'edil "Benlloch no pot exigir a Moliner que se li lliure dins del termini i en la forma escaient la documentació, complint amb els règims establerts en Diputació, quan el Govern que presideix fa el mateix a Vila-real". "És clar que els membres de l'Executiu o no s'assabenten o no volen assabentar-se, en qualsevol dels casos des de Cs els exigim que rectifiquen i comencen a complir, encara que siga dos anys més tard, amb un mandat plenari", ha resolt el portaveu.

Pujar