25 de novembre de 2020 25/11/20

Vila-real crea un nou curs avançat en mediació policial

  La Càtedra de Mediació Policial Ciutat de Vila-real de la Universitat Jaume I (UJI), l'Escola de Formació de la Policia Local (EFOPOL) i l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) programen un nou curs avançat en mediació policial, que oferirà formació d'un nivell superior a anteriors cursos i es dirigeix a persones que ja hagen cursat alguna d'aquestes edicions.

  Programat del 8 al 12 d'abril, el curs tindrà una durada de 60 hores, per la qual cosa es desenvoluparà de manera intensiva, i pretén avançar en la proposta de la mediació policial per a oferir una formació encaminada a l'excel·lència.

  En la formació s'atenen qüestions com a lideratge i creativitat, filosofia, un taller de teatre sobre regulació emocional o la intervenció amb menors i es treballarà en la perspectiva de gènere, victimologia, dret comparat, justícia restaurativa, gestió de la diversitat cultural i altres propostes, com la redacció d'un projecte.

  L'objectiu és aprofundir en matèries importants en la construcció del model i que resulten d'interés per a millorar i perfeccionar el rodatge professional dels treballadors del sector. De les 60 hores lectives, 45 seran presencials –a la sala de formació de la prefectura de la Policia Local- i les 15 restants seran virtuals. Per a inscriure's és requisit haver cursat algun dels cursos impartits anteriorment per les tres entitats. El curs és gratuït i la inscripció es pot fer a www.catedramediacionpolicial.uji.es.

   

  Pujar