31 de maig de 2020 31/5/20

Vila-real convoca una nova edició del concurs ‘Joguines amb molta vida’

Vila-real convoca una nova edició del concurs ‘Joguines amb molta vida’ - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vila-real convoca una nova edició del concurs ‘Joguines amb molta vida’ - (foto 2)

  El concurs Joguines amb molta vida de la Fundació Tots Units torna una edició més a la programació del 14º Mes de la Sostenibilitat per a premiar els millors joguets elaborats amb materials reciclats entre els alumnes de 3r, 4t, 5é i 6é de Primària dels diferents centres educatius de la ciutat.

  La campanya, que es va celebrar en el marc del 25é aniversari de funcionament de l'entitat, l'any 2015, continua per a seguir ajudant a aconseguir un medi ambient i un planeta més sostenibles, ja que Tots Units treballa en la recollida de residus als quals se'ls vol donar una segona oportunitat, com ara són els tèxtils, aparells elèctrics i electrònics, llibres, joguets, mobles, paper, cartó i un llarg etcètera.

  D'aquesta manera, els escolars, en grup o individualment, podran construir un joguet amb materials reciclats i presentar-ho al concurs. Una vegada reunit el jurat del concurs, premiarà als guanyadors a la Gala del Mes de la Sostenibilitat, que tindrà lloc el pròxim 15 de novembre a la Casa dels Mundina.

  El regidor d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, Josep Pasqual Sancho, i el president de la Fundació Tots Units, Enric Reverter, animen tots els centres educatius a fomentar entre el seu alumnat aquesta pràctica per a optar als premis.

  Pujar