26 de novembre de 2020 26/11/20

PP: "El bus a la UJI de Vila-real es converteix en un caos amb només tres dies de funcionament"

PP: "El bus a la UJI de Vila-real es converteix en un caos amb només tres dies de funcionament" - (foto 1)

  L'autobús a la UJI des de Vila-real s'ha convertit en un caos ja el tercer dia de funcionament. Un caos que el Partit Popular ha atribuït al fet que "el regidor Ochando va engegar un autobús per a la foto en lloc de pensar en un servei eficaç".

  Aquest caos es resumeix que els busos estan desbordats pel que els estudiants de la UJI es queden en la parada ja que, tal com ha explicat avui el regidor del PP, Jaume Llorens, "no s'ha preparat cap sistema per a preveer el nombre d'estudiants que des de Vila-real necessiten el servei a la UJI o ni tan sols s'ha fet un petit càlcul extrapolant el que passa en altres poblacions".

  El regidor ha lamentat, a més, els horaris clarament insuficients ja que només hi ha dues línies al dia i el retorn al matí es fa a les 14.00 quan la major part de les classes acaben sobre les 15:00, la qual cosa significa que molt pocs alumnes de Vila-real podran utilitzar el servei de bus de tornada.

  Llorens ha advertit que "els horaris dels graus són públics, i que hagen organitzat el bus sense consultar-los indica que clarament només han pensat a fer-se una foto però que no els interessa per res com funcione el bus".

  Aquest caos se sumisca al fet que Compromís i PSOE hagen tardat 6 anys a engegar el bus "després anys i anys de mentides" i que una vegada ho han posat, es tracte d'un servei deficient que no se centra en les necessitats dels estudiants. Per açò des del Partit Popular s'ha exigit a la nova regidora de joventut que es pose a treballar a millorar el servei, i no espere a la finalització del trimestre tal com ja ha anunciat.

   1 comentari
  usuari autobus
  usuari autobus
  18/09/2017 01:09
  Las declaracions no son certes

  Aquesta informació no es correcta ja que jo agafe el autobús tots els dies i puc assegurar que no es queda ningú a la parada per no poder pujar; el autobús que ix a les 14h des de la UJI va ple per tant aquesta es una bona hora de sortida, el que si es veritat es que es deuria posar un altre autobús de uji a les 15:30 i un altre a les 19:30-20:00 per a tornar a vila real. amb l´unica cosa que estic d´acort es en que la gen es deuria de haver apuntat en unes llistes per controlar la gent avanç de començar amb el servei

  Pujar