13 d’agost de 2020 13/8/20

Vila-real es consolida com a referent en la implantació de l’Administració electrònica

Vila-real es consolida com a referent en la implantació de l’Administració electrònica - (foto 1)
  • Una delegació de l’Ajuntament de Peníscola es reuneix amb la regidora de Noves Tecnologies i el seu departament per a conèixer els avantatges de l’expedient digital

MÉS FOTOS
Vila-real es consolida com a referent en la implantació de l’Administració electrònica - (foto 2)

L'Ajuntament de Vila-real, pioner en la implantació de l'Administració electrònica, s'ha convertit en un referent per a altres municipis de la Comunitat Valenciana, que ja prenen nota i segueixen el model de digitalització dels expedients i procediments administratius de la ciutat.

La regidora de Noves Tecnologies, Mónica Mañas, acompanyada per la cap del departament que dirigeix, Pilar Monfort, el tècnic Santi Manzano, ha rebut una delegació de l'Ajuntament de Peníscola, que s'ha fixat en el treball desenvolupat per l'àrea municipal per a fer possible la tramitació electrònica de tots els expedients.

"A Vila-real cada dia guanyem en eficàcia, agilitat i transparència en la gestió, gràcies a la implantació de l'Administració electrònica", explica Mañas, qui assenyala que "és un orgull per a la nostra ciutat haver-nos convertit en un model a seguir, ja que en els últims temps diversos municipis de la Comunitat s'han mostrat disposats a modernitzar-se amb aquest sistema i els hem guiat en la seua engegada".

En la mateixa línia, la també edila d'Innovació, assegura que "l'Ajuntament de Vila-real ha fet un esforç molt important per a digitalitzar tot el procés de tramitació d'expedients i resolucions municipals i per a acostar l'Administració al ciutadà, a través de l'App municipal". "Un treball i un coneixement que, com a Ciutat de la Ciència i la Innovació, volem compartir ", conclou.

Pujar