26 de setembre de 2020 26/9/20

Vila-real condiciona i millora la Ciutat Esportiva Municipal

Vila-real condiciona i millora la Ciutat Esportiva Municipal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vila-real condiciona i millora la Ciutat Esportiva Municipal - (foto 2)
  Vila-real condiciona i millora la Ciutat Esportiva Municipal - (foto 3)

  L'Ajuntament de Vila-real acaba de realitzar tasques de condicionament i millora de la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) i prepara ja l'obertura del bar-cafeteria, que podrà tenir un horari independent al del recinte.

  El regidor d'Esports, Javier Serralvo, ha explicat que “després d'un any en funcionament i amb l'ús continuat, hem detectat algunes millores a realitzar i hem arreplegat també l'opinió dels clubs, que ens han fet algunes peticions”.

  En primer lloc, s'han reparat els vidres que recobreixen gran part dels vestuaris, ja que alguns presentaven trencaments “a causa de l'ús dels camps de futbol i, en algun cas, per algun defecte en la construcció”. Una actuació que arriba després de la instal·lació de diverses infraestructures amb xarxes para-balons, unes malles de protecció que estan als laterals dels camps de futbol i que també separen ara amb l'espai que ocuparà la futura pista d'atletisme. “Els treballs, que s'han sufragat a mitges entre l'empresa constructora i l'Ajuntament, serviran per a evitar que torne a haver-hi incidències durant els partits de futbol”, assegura l'edil.

  Així mateix, Serralvo ha indicat que en un parell de setmanes podria publicar-se la plica de concessió del bar-cafeteria del recinte perquè qualsevol ciutadà que desitge gestionar el negoci puga presentar-se. “L'expedient pertinent ja està i ara només falta tenir el servei adequat que mereix aquest espai”, assenyala l'edil, que anuncia que també hi haurà millores per a aquest negoci. “Hem considerat que allò més adequat serà barrar el perímetre de la cafeteria, de manera que es puga obrir al públic hi haja o no hi haja trobades esportives, quedant al marge de les instal·lacions, a les quals no es podrà accedir”, explica. No obstant açò, el tipus de clos que s'instal·larà “permetrà que es puga albirar sense problemes els camps de futbol, en el cas que hi haja pares o afeccionats acompanyant als esportistes durant els partits”.

  A més, Serralvo afig que està previst crear un accés més restringit a les instal·lacions per a controlar millor qui entra i ix del recinte i també afirma que els participants en l'escola taller del projecte T’avalem de jardineria han realitzat una altra actuació “molt necessària i també reclamada pels clubs”. I és que, a l'entorn dels camps de futbol creixien plantes “el fruit de les quals, en assecar-se, es feia tan sòlid que punxava les pilotes i els joves del programa T’avalem han realitzat un gran treball de neteja per a evitar que aquestes herbes tornen a crear problemes”.

  El responsable d'Esports ha recordat que fa escassos dies que el pavelló poliesportiu de la zona de Melilla compta amb noves graderies i que “quan vam accedir al govern municipal, ni existia la piscina del Termet ni el Centre de Tecnificació Esportiva estava obert”. A més, assenyala que “aquesta Ciutat Esportiva Municipal tampoc era viable i, encara que tardem una mica més per a fer bé les coses, ara s'està demostrant que funciona i que està en un lloc adequat i viable”. Per açò, ha destacat que “seguirem treballant per mantenir forta la nostra marca de Ciutat de la Salut i de l’Esport, millorant i completant els espais per a la pràctica esportiva”.

   

  Pujar