elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real commemora el Dia Mundial del Turisme amb una ruta en bicicleta pel patrimoni rural

Vila-real commemora el Dia Mundial del Turisme amb una ruta en bicicleta pel patrimoni rural

    La ciutat de Vila-real se suma diumenge 3 d’octubre a la commemoració del Dia Mundial del Turisme, baix el lema Turisme per a un creixement inclusiu, amb una ruta en bicicleta pel patrimoni rural del terme municipal. "Volem que la reactivació del turisme en la nostra ciutat ajude als sectors que han estat tant afectats durant la pandèmia, però com diu el lema del Dia Mundial del Turisme d’enguany, volem que també siga un creixement inclusiu i ajude a la recuperació social”, assenyala el regidor de l’àrea, Diego A. Vila.

    La ruta eixirà del Molí de la Vila a les 9.00 h del matí i tindrà una durada de tres hores aproximadament. Com que, amb la normativa actual, només es poden fer grups de 25 persones, la inscripció prèvia és obligatòria i gratuïta. Per a inscriure’s, s’ha de contactar amb l’Oficina de Turisme per telèfon (964 54 72 48) o correu electrònic (turisme@vila-real.es). Dins el Pla de visites guiades, hi ha previstes altres eixides semblants en pròximes convocatòries.

    “Vila-real forma part de la Xarxa d'Entitats Locals per a l'Agenda 2030, i a través del turisme pot contribuir sobretot a la consecució dels Objectius del Desenvolupament Sostenible número 8 (treball decent i creixement econòmic) i 12 (producció i consum responsables)”, detalla Vila. El regidor avança, a més, que en les pròximes setmanes també es convocarà la Mesa de Turisme i Oci, una vegada el Consell publique les noves mesures i la desescalada progressiva anunciada pel president de la Generalitat, Ximo Puig.

    Pujar