26 de setembre de 2020 26/9/20

Vila-real celebra el seu Concurs de Paelles amb un dinar de penyistes

Vila-real celebra el seu Concurs de Paelles amb un dinar de penyistes - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - VI Festival Nacional de Baile
  Vila-real - MDG 2016 - VI Festival Nacional de Baile
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Paellas
  Vila-real - MDG 2016 - Paellas
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Exposiciones
  Vila-real - MDG 2016 - Exposiciones
  MÉS FOTOS
  Vila-real celebra el seu Concurs de Paelles amb un dinar de penyistes - (foto 2)
  Vila-real celebra el seu Concurs de Paelles amb un dinar de penyistes - (foto 3)
  Vila-real celebra el seu Concurs de Paelles amb un dinar de penyistes - (foto 4)
  Vila-real celebra el seu Concurs de Paelles amb un dinar de penyistes - (foto 5)
  Vila-real celebra el seu Concurs de Paelles amb un dinar de penyistes - (foto 6)
  Vila-real celebra el seu Concurs de Paelles amb un dinar de penyistes - (foto 7)
  Vila-real celebra el seu Concurs de Paelles amb un dinar de penyistes - (foto 8)

  Les Festes de la Mare de Déu de Gràcia han aparegut a les 08.00 hores amb una entrada de bous i vaques de la ramaderia de Germán Vidal. Però aquesta setmana és molt més que una fira taurina enmig de septembre; per això, la programació cultural i les tradicions copen la major part de les activitats d'aquest dissabte. Avui destaquem el Concurs de Paelles que tindrà lloc a partir de les 12.00 hores amb la participació de tots els penyistes que podran anar preparant aquest plat típic, emblema dels valencians, per degustar-les a les 14.00 hores al 32a Dinar de Penyes a l'Avinguda de la Murà.

  Al llarg del dia els veïns de Vila-real podran gaudir de diferents activitats com el Campionat de ‘bolos serrans' a la pista de l'Avinguda Europa, la novena de les dones a la Mare de Déu de Gràcia, les XI i XII Proves de ' agility 'al camp de futbol de Flors o una roda d'exhibició de capoeira al carrer Bayarri a les 17.30 hores.

  La cultura s'apodera de la programació a les 18.00 hores quan la Reina Silvia Cantavella i les seues Dames, al costat de la Corporació Municipal encapçalada per l'alcalde José Benlloch, inaugurin una a una totes les exposicions que estaran obertes al llarg d'aquesta setmana. Entre les que podem trobar: "Entre l'abstracció geometritzant i la figuració gestual" al Convent, espai d'art, "Viatges del meu país” de Joan Antoni Vicent al Museu de la Ciutat Casa de Polo," El món del parany "a la Casa de l'Oli; i diferents exposicions i sessions a la Comunitat de Regants i la Fundació de la Caixa Rural de Vila-real.

  Les exhibicions taurines seran les protagonistes a les 18.30 hores amb l'exhibició de diversos exemplars de la ramaderia Fills de D. Celestino Cuadri patrocinat per la Junta de Festes. A la nit a les 23.30 hores s'embolaran aquests dos bous a càrrec de la quadrilla d'emboladors de Josep Ramon Batalla.

  Una vegada finalitzat els actes taurins cada racó de la ciutat es convertirà en un polvorí de festa amb diferents actuacions com la 'Nit del funk' al carrer la Sang, la carajillada popular a la penya El Sifó o el V Jaleo Festival organitzada per la penya Malfardats.

  Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2016

  Festes de la Mare de Déu de Gràcia 2016Entrar en el especial
  Pujar