elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vila-real ix al carrer per a gaudir de la fira de Santa Catalina

Vila-real ix al carrer per a gaudir de la fira de Santa Catalina
  • Aquesta tradicional cita ha comptat amb 200 llocs de venda i aspira a ser d'interés turístic autonòmic

Galeria de fotos
Fira Santa Caterina a Vila-real
Fira Santa Caterina a Vila-real

Amb el retorn de la fira de Santa Catalina a Vila-real, la ciutat ha eixit al carrer per a gaudir d'aquesta tradicional cita d'interés turístic provincial que en 2020 va haver de suspendre's a causa de la pandèmia i que enguany s'ha celebrat amb totes les mesures anti-covid per a aquesta mena de mercats.

Un total de 200 llocs s'han distribuït entre la plaça Major, Raval de Carmen, carrer José Ramón Batalla, carrer Hospital i avinguda Cardenal Tarancón.

L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i l'edil de Comerç, Diego A. Vila, al costat de les reines de les festes i dames de la cort d'honor, han recorregut aquest matí tot el recinte per a comprovar les oportunitats de la fira de Santa Catalina que ha comptat amb productes típics del Nadal, com a torrons, fruita seca, joguets, decoració nadalenca i pesebres, però també altres productes artesanals. 

Sens dubte, un riu de gent ha eixit al carrer per a gaudir de la fira de Santa Catalina, un dels principals atractius turístics, amb un gran impacte comercial, ja que és el tret d'eixida per a la campanya de Nadal.

Elperiodic.com ha sigut allí i en la galeria d'imatges que adjuntem pots comprovar l'èxit d'una fira que aspira a ser declarada d'interés turístic autonòmic.

MÉS FOTOS
Vila-real ix al carrer per a gaudir de la fira de Santa Catalina - (foto 2)
Vila-real ix al carrer per a gaudir de la fira de Santa Catalina - (foto 3)
Vila-real ix al carrer per a gaudir de la fira de Santa Catalina - (foto 4)
Pujar