11 de desembre de 2019 11/12/19

Cs de Vila-real aposta per una pista d'atletisme i un velòdrom d'àmbit comarcal

Cs de Vila-real aposta per una pista d'atletisme i un velòdrom d'àmbit comarcal - (foto 1)
  • El portaveu a l'Ajuntament, Domingo Vicent, demana a Serralvo "presentar l'avantprojecte en el pròxim Consell Local de l'Esport"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha informat que "des de Cs apostem perquè el nou complex esportiu en el qual s'incorporarà la pista d'atletisme i el velòdrom és d'àmbit comarcal amb la finalitat d'optimitzar recursos". En opinió del regidor, "una infraestructura que costarà 4 milions d'euros, necessita d'un manteniment òptim i estendre-la als esportistes de municipis més pròxims podria ajudar". "Vila-real compta amb un número rècord d'instal·lacions esportives el problema principal de les quals és el mal estat de les mateixes per la falta de manteniment, per això no volem que la història es repetisca", ha lamentat Vicent.     

Així mateix, l'edil ha proposat "estudiar la implicació d'altres administracions com el Consell i la Diputació en l'execució o posterior desenvolupament del projecte". "Ens trobem en una situació econòmica delicada, amb un deute cada vegada més elevada i uns impostos molt alts, per això tot el que siga estalviar, optimitzar recursos i ser eficients econòmicament serà beneficiós per als vila-realencs", ha assenyalat el portaveu, qui ha demanat al regidor d'Esports, Javier Serralvo, presentar "l'avantprojecte en el pròxim Consell Local de l'Esport".

ocultar
Cs de Vila-real aposta per una pista d'atletisme i un velòdrom d'àmbit comarcal
Pujar