30 de novembre de 2020 30/11/20

El PP de Vila-real anima a Belloch a passar de la "manipulació al consens" en matèria urbanística

El PP de Vila-real anima a Belloch a passar de la "manipulació al consens" en matèria urbanística - (foto 1)
  • Els populars exigeixen que es torni a gestionar l'urbanisme de la ciutat davant la paràlisi de vuit anys de Benlloch

El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha mostrat avui la seva satisfacció davant la decisió de l'equip de govern d'assumir la proposta popular d'arribar a un gran pacte per l'urbanisme de la localitat.

Folgado ha manifestat que “Vila-real necessita un gran pacte de l'urbanisme per a donar resposta a les necessitats de la ciutat que són especialment dues: acabar amb el Pla General que va aprovar el PSOE i que està arruïnant a la localitat, i acabar amb la irresponsabilitat de l'equip de govern que està deixant caure els convenis urbanístics”.

El responsable popular ha exemplificat la seva postura en dos casos concrets. El primer es refereix als terrenys annexos al Centre de Tecnificació Esportiva, uns terrenys que el PP va reservar per a poder construir un pàrquing annex i crear accessos i que l'ara alcalde no només no li va semblar malament llavors, sinó que va demanar que s'ampliessin.

No obstant això, la falta de gestió de Bell-lloc i incomplir l'estipulat amb els propietaris ha fet que al final els veïns hagin de pagar més per aquest sòl. Per als populars “l'únic responsable de les sentències urbanístiques és l'alcalde i la seva mala gestió” i l'ús que fa l'alcalde de l'urbanisme per a manipular.

Héctor Folgado ha explicat que és la mateixa situació és la que ha ocorregut amb altres casos, com els terrenys del José Soriano, el cas del convent de les Dominiques o, fins i tot, el no haver complert ara com ara amb el conveni de la Ciutat Esportiva Municipal que el mateix Benlloch va signar.

El popular ha animat a l'alcalde a “deixar d'usar l'urbanisme com a gran mentida per a manipular” i posar-se a treballar “amb acords i visió de futur perquè és el que es mereix Vila-real”.

Pujar