26 de maig de 2020 26/5/20

Vila-real acull la XXIX Reunió Científica de la Societat Valenciana de Medicina Interna

Vila-real acull la XXIX Reunió Científica de la Societat Valenciana de Medicina Interna - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Vila-real acull la XXIX Reunió Científica de la Societat Valenciana de Medicina Interna - (foto 2)

  Vila-real ha tornat a posar en valor la seua marca de Ciutat de Congressos, Fires i Trobades amb la celebració de la XXIX Reunió Científica de la Societat Valenciana de Medicina Interna, que té lloc durant tota la jornada a la sala d'actes de l'Hospital Universitari de la Plana.

  L'acte, que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Congressos, així com del Departament de Salut de la Plana i la Fundació Caixa Rural, entre d'altres, ha estat inaugurat per l'alcalde, José Benlloch, que ha donat la benvinguda al centenar d'assistents i als reconeguts ponents i especialistes convocats.

  Professionals de diferents hospitals com el de Sagunt, el de la Ribera, la Fe, el Clínic i el General, de València, així com del Comarcal de Vinaròs i del Provincial de Castelló, s'han donat cita en la reunió, que també ha comptat amb experts de l'Hospital Mare de Déu dels Lliris d'Alcoi, de la Vega Baixa d'Oriola i del General Universitari d'Alacant, així com amb una especialista de l'Hospital Universitario de Cruces, ubicat a Barakaldo (Biscaia).

  Entre els temes exposats es troben la hipertensió arterial i el seu tractament en la pràctica clínica, les comunicacions de residents i la medicina interna 2.0 i recursos d'interès. A més, diversos experts han parlat sobre les malalties minoritàries i el seu abordatge en el dia a dia del internista i també en l'àmbit pediàtric i també s'ha tractat el maneig de la insuficiència cardíaca i novetats en l'àrea.

  L'alcalde ha destacat la importància de comptar amb aquest tipus de trobades en la ciutat i, especialment, en un "centre pioner com l'és l'Hospital de la Plana, els professionals de la qual, gràcies a aquests intercanvis de coneixement, poden ampliar la seua competència per a seguir oferint un servei tan brillant com el qual presten i que ha fet que aquest centre hospitalari es convertisca en tot un referent".

  Per la seua banda, el regidor de Congressos, Diego Vila, afirma que aquesta cita "ens ajuda a seguir posicionant-nos com a ciutat de Congressos, Festivals i Esdeveniments" i assenyala que "la nostra aposta no només va en la línia d'atraure turisme a la ciutat, sinó també en la de canviar el model d'economia local i donar-nos a conèixer per trobades de professionals que atrauen a un públic molt nombrós que, a més, se sumen a altres actes ja consolidats".

   

  Pujar