26 de gener de 2020 26/1/20

Vila-real acull la tercera edició de la Setmana Ciclista Valenciana

Vila-real acull la tercera edició de la Setmana Ciclista Valenciana - (foto 1)

  Les dones seran les protagonistes el pròxim 22 de febrer. Per tercer any consecutiu, Vila-real acull la Setmana Ciclista Valenciana. Vuelta Comunidad Valenciana Mujeres, que “s'integra en un any molt marcat pel ciclisme a la ciutat”, tal com ha anunciat el regidor d'Esports, Javier Serralvo, acompanyat pel president del Club Ciclista Escapada, Rubén Donet.

  “La jornada forma part d'un tour europeu en el qual participen dones de fins a 11 nacionalitats i, en el nostre cas, té quatre etapes: la primera a València, la segona a la província de Castelló, la tercera a Alacant i la quarta novament a València”, explica Donet. “Serà en aquesta segona jornada quan les ciclistes isquen de Borriol sobre les 13.30 hores i s'espera l'arribada de la primera sobre els 16.00 hores a l'entorn de l'Estadi de la Ceràmica, on també hi haurà una pantalla gegant per a seguir el recorregut”, apunta, al mateix temps que destaca la gran quantitat de corredores que es donaran cita, “totes de gran nivell, sent una d'elles de Castelló”.

  La carrera, que compta amb la col·laboració de diferents administracions –com la Generalitat-, entitats privades, i cossos de seguretat, suposa “una mostra més de la nostra implicació amb l'esport i, especialment, amb el ciclisme femení, així com amb la generació d'economia i turisme per a la nostra ciutat”, afirma Serralvo.

   

   

  Pujar