23 de setembre de 2020 23/9/20

Vicent pregunta per l'obertura del carrer Sant Pau per a descongestionar el tràfic

Vicent pregunta per l'obertura del carrer Sant Pau per a descongestionar el tràfic - (foto 1)
  • El portaveu en l'Ajuntament, recorda que 'es tracta d'una esmena de Cs als pressupostos que l'Executiu es va comprometre a estudiar'

El portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha preguntat en la comissió d'Urbanisme "per l'obertura del carrer Sant Pau, esmena de Cs als pressupostos de 2017 que el bipartit va prometre estudiar, malgrat no acceptar la seua inclusió". Per a l'edil "és necessari obrir aquesta zona doncs els embossos són constants a causa que hi ha diversos col·legis als voltants".

En aquest sentit, Vicent ha agraït "la predisposició mostrada per l'equip de Govern en la comissió, on van assegurar estar treballant en açò, per tant esperem que així siga i que almenys, estiga per a l'inici del curs que ve". "L'Executiu no s'està caracteritzant precisament pel compliment dels acords plenaris, més aviat al contrari molt de soroll, però poques nous, no obstant açò des de Cs els atorgarem el benefici del dubte en aquest cas i fiscalitzarem que aquesta via estiga oberta al més prompte possible", ha subratllat el portaveu.

Pujar