4 de desembre de 2020 4/12/20

Vicent lamenta que "el 2019 haja acabat amb l'Ajuntament de Vila-real convertit en el mas de l'alcalde Benlloch"

Vicent lamenta que "el 2019 haja acabat amb l'Ajuntament de Vila-real convertit en el mas de l'alcalde Benlloch" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs demana als Reis Mags "carbó per a l'equip de Govern de PSOE i Podem"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha volgut fer balanç del 2019 i, en aquest sentit, ha lamentat que "l'any acabe amb el Consistori convertit en el mas de l'alcalde Benlloch". "Ja estàvem acostumats a l'opacitat i a la prepotència del primer edil, però d'algun temps ençà i especialment després de les últimes eleccions això ha anat en augment", ha assenyalat Vicent, qui ha enlletgit que "s'escude en la majoria absoluta per a fer i desfer al seu antull, menyspreant al percentatge de la població que representem des de l'oposició". "2019 acaba amb més censura, més impostos, més impagaments, més ajudes perdudes i noves irregularitats administratives com les viscudes amb l'aparcament o el bus urbà".

L'edil ha remarcat que "aquesta falta de transparència és preocupant si tenim en compte que el PSOE ha tornat a pujar els impostos per tercera vegada i que a més segueix sense pagar a temps als proveïdors". Per aquesta raó, per al regidor "és més necessari que mai posar llum i taquígrafs en l'accés a la informació perquè els veïns sàpien on van a parar els seus diners", ha postil·lat el portaveu.

Així mateix, el regidor ha assegurat que "tampoc s'està fent res per resoldre el problema de l'urbanisme més enllà de queixar-se constantment d'una herència rebuda que ja no es cree ningú". "L'única cosa que sabem sobre l'urbanisme és que l'alcalde prefereix protegir a un imputat com Vicente García Nebot que entregar els contractes i les factures sol·licitades per l'oposició sobre la gestió d'aquesta empresa a Vila-real", ha manifestat Vicent i s'ha preguntat de "què té por el PSOE?. "En Cs hem proposat per activa i per passiva un pacte local per l'Urbanisme que des del consens i no des de l'electoralisme busque solucions a una bomba de rellotgeria que llastra el creixement de la ciutat".

Per tot això, Vicent ha demanat que els Reis Mags li porten el pròxim 6 de Gener al bipartit de Vila-real "una bona ració de carbó".

Pujar