elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vicent defensa "ampliar més temps les bonificacions i un conveni marc amb gestories per reduir els costos en els tràmits a autònoms"

Vicent defensa "ampliar més temps les bonificacions i un conveni marc amb gestories per reduir els costos en els tràmits a autònoms"
  • El portaveu de Cs demana, després de la reunió amb hostalers, "no criminalitzar a cap sector, perquè la responsabilitat i el compliment és de tots"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, s'ha mostrat "satisfet pel consens en suport a l'hostaleria i l'oci de la localitat" i ha defensat que "aquest diàleg siga regular per a escoltar, ajudar i col·laborar en la mesura que siga possible amb el sector". Així doncs, l'edil ha remarcat que "cap sector es pot ni s'ha d'estigmatitzar ni criminalitzar, tota la societat som responsables del compliment de les normes, igual que els polítics a l'hora de prendre decisions". "L'hostaleria i els comerços de Vila-real són segurs i exemplars", ha assegurat Vicent.

En aquest sentit, el portaveu ha assenyalat que "tal com els transmetem als representants del sector en la reunió del dijous, des de Cs insistirem a ampliar les bonificacions fiscals més enllà d'enguany, és a dir, fins que puguen recuperar els ingressos perquè aquest és un viacrucis en el qual tardarem a veure la llum al final del túnel". Igualment, l'edil ha informat que "el nostre grup va posar damunt de la taula valorar la creació d'un conveni marc al qual es puguen adherir les gestories i assessories amb la finalitat de reduir els costos dels tràmits que els autònoms s'estan veient obligats a fer cada vegada que s'anuncia una nova restricció". "I és que les ajudes que s'han donat fins ara són ínfimes enfront del tsunami de pèrdues a les quals han de fer front", ha agregat el regidor.           

Així mateix, Vicent ha reiterat que "és necessari una major implicació de la resta d'administracions: estatal, autonòmica i provincial perquè la capacitat local és molt de menor". En aquest sentit, el regidor ha apuntat "al fons Covid de la Diputació, que Cs va pactar amb l'equip de Govern provincial i que ha d'activar-se com més prompte millor". "A nivell autonòmic, el regidor ha repassat "mesures de Cs com el bo per a l'hostaleria, que ajudarà en el moment de la reobertura a incentivar el consum o el fons Covid de 340 milions per als sectors més afectats i que ara lluitarem perquè s'augmente". 

Finalment, el regidor ha agraït "el tarannà dels hostalers que malgrat estar en un moment complicat entenen la gravetat sanitària del moment i sempre han estat disposats a ajudar i adaptar els seus locals per a garantir tots els protocols".

Pujar