14 d’agost de 2020 14/8/20

Vicent defensa "alternar la peatonalització i el tràfic rodat de la Murà després de l'estiu"

Vicent defensa "alternar la peatonalització i el tràfic rodat de la Murà després de l'estiu" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs a Vila-real demana al PSPV "reconsiderar la seua proposta de peatonalitzar aquesta zona els 365 dies de l'any i consensuar la decisió final"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha defensat en el torn de precs i preguntes del ple "l'alternança entre la conversió en zona de vianants durant el cap de setmana de la Murà i el trànsit rodat la resta de dies després de l'estiu". "Aquesta fórmula creiem que és la més beneficiosa i equànime per a tots, veïns i negocis, per això esperem que, tal com va assegurar l'alcalde en la sessió plenària, almenys, la contemple i s'òbriga un debat social", ha manifestat el regidor, qui ha recordat que "la proposta electoral del PSPV és tancar aquesta zona per complet els 365 dies de l'any". "La decisió final ha de ser una decisió ferma i consensuada amb tots els agents implicats: veïns, autònoms i Policia Local", ha destacat el portaveu.

Així doncs, l'edil ha assegurat que "durant l'estiu les molèsties poden ser menors ja que la majoria de veïns es troben en els masets o en les seues segones residències, però una vegada s'inicia el curs aquesta és una de les artèries principals de la ciutat el que pot acabar causant problemes i embotellaments significatius". Per tot això, "de moment, i segons s'ha acordat, la Policia Local redactarà un informe per a valorar l'impacte del tancament de la Murà i la reordenació del trànsit", ha postil·lat Vicent.         

En definitiva, "es tracta de buscar l'equilibri entre fer de Vila-real una ciutat dinàmica, sostenible i el més còmoda per a tots".

Pujar