elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vicent acusa al bipartit de "segrestar la moció de Cs sobre la Policia Local per a silenciar a aquest col.lectiu i a l'oposició"

Vicent acusa al bipartit de "segrestar la moció de Cs sobre la Policia Local per a silenciar a aquest col.lectiu i a l'oposició"

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha acusat el bipartit de "segrestar la moció presentada per Cs per a aquest mes sobre la millora de la plantilla de la Policia Local". Així, Vicent ha informat que "el dimarts se'ns va traslladar en comissió que aquesta proposta no podia ser debatuda el dia 26 perquè requeria de sengles informes quan la iniciativa porta presentada deu dies, pel que hi ha hagut temps de sobres", per això l'edil ha conclòs que "l'únic objectiu és silenciar públicament aquesta problemàtica i alhora silenciar també la labor de l'oposició". "Cal destacar que no és la primera vegada que l'Executiu veta iniciatives, ja ho va fer amb la proposta de Cs sobre camins rurals que malgrat ser presentada al novembre, no va poder ser debatuda fins a gener per pur interés partidista", ha afegit el regidor.   

  En aquest sentit, el portaveu ha subratllat que "els agents es troben en l'UCI i no poden esperar més temps". "Amb l'actual plantilla els serveis de Vila-real es cobreixen amb prou faenes , però això a l'equip de Govern li dóna exactament igual", ha postil·lat l'edil, perquè ha recordat que "encara que enguany s'haja agreujat amb les jubilacions massives, la precarietat ve des de lluny".    

  "Des de Cs l'única cosa que demanem és que s'escolten als sindicats i s'aprove l'oferta d'ocupació pública per a 2019 com més prompte millor", ha manifestat Vicent, qui ha explicat que "aprovant la d'enguany més les que van traure en 2018, es podrien sumar 12 agents al cos, la qual cosa pal·liaria considerablement la situació de dèficit actual".

  En definitiva, en opinió del regidor "cal cuidar a qui ens cuida i garanteix la nostra seguretat, per això demanem a l'equip de Govern celeritat, diligència i sensatesa, al mateix temps que agraïm la labor de la nostra policia local".

   

   

   

  Pujar