elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

LA UNIÓ de Llauradors organitza durant tres dijous i des de demà les I Jornades Citrícoles de la Plana amb la participació de destacats ponents

LA UNIÓ de Llauradors organitza durant tres dijous i des de demà les I Jornades Citrícoles de la Plana amb la participació de destacats ponents
  • Plagues com el Cotonet de Sud-àfrica, noves varietats, fertirrigació, situació de mercats, estratègia europea, entre els temes més destacats

MÉS FOTOS
LA UNIÓ de Llauradors organitza durant tres dijous i des de demà les I Jornades Citrícoles de la Plana amb la participació de destacats ponents - (foto 2)

LA UNIÓ de Llauradors organitza des de demà, amb la col·laboració de la regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament de Vila-real, la I edició de les Jornades Citrícoles de la Plana, en la qual participaran destacats ponents durant tres dijous consecutius.

Demà, a les 17 hores, inauguraran les jornades el secretari general de LA UNIÓ, Carles Peris; l'alcalde de Vila-real, José Benlloch i el regidor d'Agricultura de Vila-real, José Ramón Ventura Chalmeta.

En les jornades està previst que s'analitze la situació i realitat del sector, des de la problemàtica de les plagues com el Cotonet de Sud-àfrica que tant preocupa els productors i la lluita biològica, la fertirrigació, presentació de noves varietats citrícoles; els mercats, protocols i consum i la influència de l'estratègia europea “De la granja a la taula” en el sector.

Les jornades se celebraran en tres sessions (demà dijous 23 de setembre, dijous 30 de setembre i dijous 7 d'octubre).

Participen professionals i experts citrícoles de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA), estacions experimentals agràries, d'empreses del sector agrari, de la Conselleria d'Agricultura i de la Comissió Europea.

Es tracta de jornades presencials que se celebren a l'Auditori de Vila-real i les places són limitades. Cal inscriure's en l'enllaç https://bit.ly/3mQMUal o en el telèfon 963530036.

Carles Peris, secretari general de LA UNIÓ, assenyala que “des de l'organització s'ha fet un gran esforç per a dissenyar les millors jornades citrícoles que es poden realitzar en aquests moments, amb els temes que preocupen en l'actualitat als productors i tots els temes d'interés per a continuar mantenint explotacions citrícoles innovadores i sostenibles”.

Pujar