26 d’octubre de 2020 26/10/20

El Tombet de Bou posa gust de la jornada festiva de dijous

El Tombet de Bou posa gust de la jornada festiva de dijous - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Ball de Plaça
  Vila-real - MDG 2016 - Ball de Plaça
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Comida PSPV-PSOE
  Vila-real - MDG 2016 - Comida PSPV-PSOE
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2016 - Tombet
  Vila-real - MDG 2016 - Tombet
  MÉS FOTOS
  El Tombet de Bou posa gust de la jornada festiva de dijous - (foto 2)
  El Tombet de Bou posa gust de la jornada festiva de dijous - (foto 3)
  El Tombet de Bou posa gust de la jornada festiva de dijous - (foto 4)
  El Tombet de Bou posa gust de la jornada festiva de dijous - (foto 5)
  El Tombet de Bou posa gust de la jornada festiva de dijous - (foto 6)
  El Tombet de Bou posa gust de la jornada festiva de dijous - (foto 7)

  Vila-real compagina avui el dia de la seva patrona, la Verge de Gràcia, amb la continuïtat de la programació plena d'actes culturals, menjars de germanor i sobretot, tradició com l'emblemàtica nit del Tombet de Bou.

  Dia del Cinema

  Sempre està bé reposar forces en una sala de cinema gaudint del setè art. Per això les sales de Multicine Sucre Vila-real han celebrat avui el 'Dia del Cinema' amb un preu de 3 € en totes les sessions i en totes les projeccions que es troben a la cartellera.

  Menjars de Germanor

  L'Associació de pensionistes i jubilats de La Murà s'han reunit en aquesta jornada festiva per realitzar un dinar de germanor entre tots els seus socis en un restaurant de la localitat. Els comensals, han pogut amenitzar la sobretaula amb un ball amb orquestra.

  Actes taurins

  La Vila acollirà al llarg del dia d'avui la solta de diferents vaques a la zona dels cadafals. A les 13.00 hores, s'exhibiran els caps de bestiar de la ramaderia de La Espuela patrocinat per la Junta de Festes, qui també patrocinarà les vaques de les 16.00 hores procedents de la ramaderia de Miguel Parejo.

  Activitats ciclistes

  Els actes esportius també tenen cabuda en la programació del dia d'avui. A les 18.30 hores, des de la plaça Bayarri, s'ha iniciat un passeig en bicicleta que ha recorregut els principals carrers de la ciutat.

  Posteriorment, s'ha realitzat la presentació de la LXX Gran Premi de Ciclisme que partirà des de Vila-real fins a Morella i que tornarà fins a la localitat el proper dissabte 10 de setembre a les 13.00 hores. La cursa sortirà des de la plaça del Llaurador, estarà organitzat pel Club Ciclista Vila-real i patrocinat per la regidoria d'esports.

  Ball a la Plaça

  El Grup de Dansa El Raval ha sortit a la plaça de la Vila per mostrar 'Arrels', la seva nova actuació dins de la X Mostra de Cultura i Tradicions Populars amb balls de diferents modalitats.

  Sopar Tombet de Bou

  El Recinte de la Marxa ha acollit la 25a Nit de Penyes amb Tombet de Bou, en el qual han participat moltes penyes i grups d'amics que s'han acostat per degustar aquest ric menjar. La Junta de Festes s'ha fet càrrec de l'organització d'aquest sopar al costat de la Comissió de Penyes.

  L'esperada Orquestra Supermagic ha posat la nota musical de la vetllada amb el seu espectacular actuació a les 23.00 hores, fent vibrar tot Vila-real. Ha pres el relleu una discomòbil a càrrec del DJ Cristian Sánchez que ha posat el ritme fins a l'alba.

  Pujar