22 de gener de 2021 22/1/21
PROGRAMACIÓ

El teatre de carrer torna a ser el protagonista este dissabte a Vila-real

Vila-real - FitCarrer 2017 - Programación sábado
Vila-real - FitCarrer 2017 - Programación sábado
  • Te contem totes les activitats, obres i actuacions que no et pots perdre en la tercera jornada del Festival Internacional de Teatre de Carrer

Galeria de fotos
Vila-real - FITCARRER 2017 - Sábado mañana
Vila-real - FITCARRER 2017 - Sábado mañana
MÉS FOTOS
El teatre de carrer torna a ser el protagonista este dissabte a Vila-real  - (foto 2)

Si este divendres va donar molt que parlar, la d'este dissabte no serà menys. FitCarrer presenta una jornada repleta d'actes, emocions i art en la tercera jornada del Festival Internacional de Teatre de Carrer. Una edició molt especial perquè es complixen trenta anys del seu naixement i l'emoció es respira en cada una de les seues actuacions i, en definitiva, en cada uns dels carrers de Vila-real que es convertixen durant estos dies en improvisats escenaris, testimonis de l'art més urbana del panorama cultural actual.

La jornada d'este dissabte comença ja ben prompte a partir de les 10:30 amb l'actuació itinerant de la companyia Visitants i el seu 'Tempus'. L'obra 'Momentos estelares' repetix este dissabte a les 11:30 i a les 16:00 en la Glorieta 20 de Febrer. A Tempo Dansa ens proposa '#DeTraca' que tindrà lloc a les 17:00 i a les 19:30 en la Plaça Colón. 'Tu vas Tomer! ', de la companyia Cia. Moveo tindrà lloc a les 17:30 en la Plaça Major i mitja hora després, en eixe mateix punt, es representarà 'Entre li Zist et li Geste', de Content Pour Peu.

A les 19:00 en la Plaça Vila es representa 'Todo encaja' de Uparte i, a partir de les 20:00, és el torn de 'El viatge de la vergonya'. La companyia Nafrat presenta esta proposta que tindrà lloc a les 20:00, 21:00 i 22:00 en l'Avinguda Itàlia. A les 22:30 en la plaça Llaurador es representa 'Mülier' de la companyia Maduixa Teatre; a les 23:00 'Wake App! ' en la Plaça Llaurador.

A les 00:00 serà el torn una de les representacions més esperades: 'Quixote' i el seu teatre aeri en la plaça Llaurador a càrrec de la companyia 'Puja'. La jornada acabarà amb 'Nus', de la companyia Auditiva Collective en la Plaça Llaurador a la 1:00. Pots veure tota la programació al complet en http://fitcarrer.com/#programacion.

Pujar