22 de setembre de 2020 22/9/20

La segona Cantata escolar convoca dimarts que ve més de 500 xiquets i xiquetes en una jornada musical al Termet

La segona Cantata escolar convoca dimarts que ve més de 500 xiquets i xiquetes en una jornada musical al Termet - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    La segona Cantata escolar convoca dimarts que ve més de 500 xiquets i xiquetes en una jornada musical al Termet - (foto 2)

    El Seminari de mestres de música dels col·legis de Vila-real i l'escola de la Unió Musical La Lira preparen per al dimarts que ve la segona edició de la Cantata escolar, que se celebrarà durant tot el matí al Termet de la Mare de Déu de Gràcia. Els tallers i activitats preparats per a la jornada conclouran amb una actuació conjunta (15.00 hores) dels alumne de 5é de les escoles que formen part del seminari, que interpretaran la cantata 'Les emocions'. La trobada, en la que participaran al voltant de 550 xiquets i xiquetes dels col·legis de Vila-real, es va celebrar per primera vegada l'any passat i pretén consolidar-se en el calendari anual de la ciutat, perquè tots els xiquets i xiquetes de cinquè puguen participar-hi.

    Les cançons de la Cantata que interpretaran els escolars ha estat composada i escrita per la mestra del col·legi Pasqual Nàcher Susanna Marín, metre que la instrumentalització ha comptat amb la col·laboració del músic Rafael Beltrán, Fill Predilecte de la ciutat. La banda jove de La Lira interpretarà la part musical de l'actuació. "És una trobada única, on la música demostra tota la seua potencialitat com a instrument d'aprenentatge i de formació dels nostres xiquets", assenyala la regidora d'Educació, Mónica Mañas, qui convida la ciutadania a gaudir de la representació.

    Pujar