elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sanitat vacunarà en els partits Llevant-Celta i Vila-real-Elx per "repescar" als endarrerits

Sanitat vacunarà en els partits Llevant-Celta i Vila-real-Elx per "repescar" als endarrerits
  • El cap de setmana passat ja es va dur a terme aquesta modalitat i va comptar amb una gran acollida

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública desplaçarà sengles unitats mòbils de vacunació als partits Levante UD-RC Celta de Vigo, previst per hui dimarts a les 22.00 hores al Ciutat de València, i Vila-real CF-Elx CF, que tindrà lloc demà dimecres a l'Estadi de la Ceràmica a les 22.00 hores.

A València, l'equip mòbil se situarà aquesta vesprada-nit a la porta del Raconet de l'estadi de el Llevant per, aprofitant l'afluència de públic, facilitar la immunització de totes aquelles persones que estiguen pendents de vacunar-se. Es tracta d'una zona coberta on professionals i aficionats poden refugiar-se en cas de pluja. L'horari previst per a la vacunació sense cita al Ciutat de València és de 19 a 21.30 hores.

A Vila-real, el punt de vacunació s'ubicarà demà dimecres dins l'Estadi de la Ceràmica, també en previsió de possibles condicions meteorològiques adverses, entre les 18.30 i les 21.30 hores.

Aquestes accions s'emmarquen en l'estratègia que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública està desenvolupant a la fase final de la campanya de vacunació per repescar totes aquelles persones que no han pogut o no han volgut vacunar fins ara. El cap de setmana passat, es van desplaçar equips mòbils de vacunació als partits Elx-Llevant i València-Reial Madrid per immunitzar sense cita. Hui i demà és el torn de el Llevant UD-RC Celta de Vigo i de el Vila-real CF-Elx CF.

Amb idèntic objectiu, la Conselleria de Sanitat està vacunant sense cita en els 133 punts de vacunació massiva. En les dues primeres setmanes amb doble modalitat de vacunació (en obert i programada), gairebé 26.000 persones s'han vacunat sense cita prèvia.

Pujar