3 de juny de 2020 3/6/20

Sanitat aplica un tractament d'urgència antimosquits en detectar-se un focus a l'entorn de la Ciutat Esportiva Pamesa

Sanitat aplica un tractament d'urgència antimosquits en detectar-se un focus a l'entorn de la Ciutat Esportiva Pamesa - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Sanitat aplica un tractament d'urgència antimosquits en detectar-se un focus a l'entorn de la Ciutat Esportiva Pamesa - (foto 2)
  Sanitat aplica un tractament d'urgència antimosquits en detectar-se un focus a l'entorn de la Ciutat Esportiva Pamesa - (foto 3)

  La Regidoria de Sanitat ha portat a terme aquest matí un tractament d’urgència contra els mosquits a la zona de l’entorn de la Ciutat Esportiva Pamesa i les proximitats de l’Hospital de la Plana, en detectar-se un focus important d’activitat. “Hem rebut este matí les queixes dels usuaris de la Ciutat Esportiva, que en la vespra va haver de suspendre fins i tot algun entrenament, i, de manera immediata, ens hem posat en contacte amb l’empresa adjudicatària per aplicar aquest tractament extraordinari i d’urgència en la zona”, explica la regidora de l’àrea, Silvia Gómez.

  “Estem patint  un inici de tardor complicat quant a mosquits. És un tema que ens preocupa i que ens ocupa. Per això, només hem tingut constància d’aquest focus, hem actuat de manera immediata, com sempre que ens arriba alguna queixa d’aquest tipus”, afegeix. La responsable municipal de Sanitat recorda als vila-realencs i vila-realenques que, per a evitar la proliferació de mosquits, és important seguir una sèrie d’indicacions –recollides en l’ordenança municipal-, com és, fonamentalment, evitar l’acumulació d’aigua estancada. “L’Ajuntament aplica de manera sistemàtica tractaments i fumigacions en zones proclius a l’aparició de mosquits i també de manera específica en focus d’insectes, quan se’ns comunica”, afegeix Gómez.

   

   

  Pujar