29 de març de 2020 29/3/20

Sandra Julià: “Cs és l'únic partit que garanteix la defensa dels autònoms i els seus drets laborals"

Sandra Julià: “Cs és l'únic partit que garanteix la defensa dels autònoms i els seus drets laborals" - (foto 1)
  • La candidata de Cs recorda que va ser el seu partit el que va proposar La Llei d'Autònoms en el Congrés i va aconseguir la unanimitat de tots els grups

MÉS FOTOS
Sandra Julià: “Cs és l'únic partit que garanteix la defensa dels autònoms i els seus drets laborals" - (foto 2)

La candidata de Ciutadans (Cs) per la província de Castelló, Sandra Julià, ha assegurat aquest dimecres a Vila-real que “votar a Ciutadans el 10 de Novembre és votar per l'únic partit que ha defensat amb garanties als autònoms i que el continuarà fent en la pròxima legislatura".

Julià ha recordat que “va ser Cs el partit que va proposar La Llei d'Autònoms en el Congrés i va aconseguir la unanimitat de tots els grups, no obstant això per a aconseguir aqueix acord –ha explicat- algunes mesures es van quedar pel camí però continuarem defensant-les perquè creem en elles i perquè som el partit dels autònoms”. “Per a Cs, els autònoms són la base de la generació d'oportunitats i ocupació en la nostra societat, els vertaders artífexs de les crisis econòmiques, de la qual encara ens estem recuperant i, per descomptat de la que s'aveïna, que cal estar previnguts”, ha matisat la candidata de Cs”.

En aquest sentit, Sandra Julià ha indicat que “en aqueixa Llei d'Autònoms introduirem la conciliació familiar perquè volem descarregar de les quotes d'autònoms a les mares i pares autònoms els dos primers anys d'haver-lo sigut”.

Per la seua part el portaveu de Cs a Vila-real, Domingo Vicent, ha agraït "la presència de Sandra Julià i la resta de candidats en la localitat", no sense abans reivindicar "la urgència de comptar amb una nova comissaria, un pas subterrani en l'estació o el desdoblament de la N-340 i l'accés a l'AP-7, entre altres infraestructures imprescindibles per al futur de la ciutat".

Sandra Julià, al costat de la resta de companys de Cs han visitat el mercat del dimecres de Vila-real per a “traslladar als comerciants de prop les propostes ciutadanes, propostes ambicioses plantejades de diferent manera a com ho han promés durant 40 anys PSOE i PP i no han complit”. “Perquè en Cs coneixem realment les necessitats de la gent i de les persones de la classe mitjana treballadora”, ha *conluido la candidata nacional.

Pujar