elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El running torna a Vila-real: la 5K del SME serà el diumenge 7 de novembre en un circuit urbà

El running torna a Vila-real: la 5K del SME serà el diumenge 7 de novembre en un circuit urbà
  • La primera post pandèmia es desenvoluparà a benefici de l'Associació d'Esclerosi Múltiple

La Regidoria d'Esports reprén les carreres populars després dels mesos més durs de la pandèmia amb la tradicional prova de 5 quilòmetres del Servei Municipal d’Esports. El regidor de l'àrea, Javier Serralvo, ha presentat l'esdeveniment esportiu, que s'ha programat per al diumenge 7 de novembre a les 9.30 hores, i que comptarà amb un circuit urbà dissenyat per a “garantir la seguretat i generar les mínimes molèsties a la ciutadania”.

Serralvo s'ha mostrat satisfet de poder reprendre les carreres populars i ha explicat que de moment, i en consens amb les entitats que participen en el circuit de carreres populars, “hem decidit programar aquesta prova i la Sant Silvestre, que se celebrarà el 30 de desembre, a l'espera de programar ja en 2022 el calendari complet de carreres populars”.

Javier Serralvo en la presentació de la carrera
Javier Serralvo en la presentació de la carrera

El 5K de l’SME, que tindrà inici i final en l'avinguda Europa, enfront de l'IES Broch i Llop, comptarà com sempre amb un vessant solidari, ja que en aquest cas els beneficis es destinaran a l'Associació d'Esclerosi Múltiple de Castelló, amb la qual el Servei Municipal d’Esports col·labora a través de les activitats de teràpies aquàtiques en la piscina Aigua-salut. La presidenta de l'associació, Teresa Arroyo, ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real amb l'associació i ha recordat que “en aquest moment necessitem de manera especial aquesta ajuda per a poder continuar prestant l'atenció integral als nostres usuaris”.

Pujar