18 d’agost de 2019 18/8/19

Reviu la carrera 5K SME de Vila-real

Reviu la carrera 5K SME de Vila-real - (foto 1)
GALERIES DE FOTOS
Vila-real - Cursa 5 Km. SME
Vila-real - Cursa 5 Km. SME
MÉS FOTOS
Reviu la carrera 5K SME de Vila-real - (foto 2)
Reviu la carrera 5K SME de Vila-real - (foto 3)
Reviu la carrera 5K SME de Vila-real - (foto 4)
Reviu la carrera 5K SME de Vila-real - (foto 5)
Reviu la carrera 5K SME de Vila-real - (foto 6)

Un cap de setmana més Vila-real s'ha bolcat amb l'esport, aquesta vegada amb la celebració de la V 5K SME que ha aconseguit ser tot un èxit de participació. Centenars de persones s'han unit a la cita esportiva que s'emmarca dins del Circuit de Carreres Populars de Vila-real i del Circuit Província ‘Cada vegada + més dones”.

El rellotge marcava les 10 del matí quan s'ha donat el tret d'eixida al recorregut de 5 quilòmetres amb el qual durant 45 minuts els participants han corregut els carrers del municipi fins a arribar a l'Avinguda Portugal, on es trobava la línia de meta. Criss Kun, Chantal Moros i Mª Angeles Lozano han sigut les tres primeres classificades en la categoria femenina; en masculina, els guanyadors són Javier Lozano, Alberto Collado i Adil Ibn Salah.

Ha sigut un matí frenètic que ha aconseguit reunir veïns i visitants per a gaudir d'un esport que en els últims anys ha augmentat considerablement la seua popularitat. Si has participat en aquesta carrera et convidem a buscar-te en la galeria de fotos d'elperiodic.com

ocultar
Reviu la carrera 5K SME de Vila-real
Pujar