21 de setembre de 2020 21/9/20

PP: “El retard dels pressupostos a Vila-real agreuja el pagament de subvencions a entitats”

PP: “El retard dels pressupostos a Vila-real agreuja el pagament de subvencions a entitats” - (foto 1)

  'El desastre de Benlloch en la gestió econòmica de Vila-real suma un nou capítol. L'alcalde ha decidit retardar l'aprovació dels pressupostos al 10 de gener de 2017 el que implica que, entre el període d'al·legacions i la seua publicació, el nou pressupost no entrarà en vigor fins a febrer de l'any que ve '.

  'Una situació que agreuja més la complicada economia de diverses entitats que depenen de l'Ajuntament. Associacions, col·lectius socials, grups de veïns o clubs que encara no han cobrat el que se'ls deu enguany ara s'enfronten al fet que les bases de 2017 arribaran amb un mes de retard ', explica l'edil del PP a Vila-real, Carlos Gil.

  'També els convenis que s'acorden amb diferents entitats com ONGs haurà d'esperar '. Per a Gil 'les excuses que ha usat l'alcalde per a endarrerir l'aprovació del pressupost no tenen cap justificació ' i ha lamentat que 'este tipus de retards per la falta de rigor i de responsabilitat ho paguem tots els veïns de Vila-real '.

  Per a l'edil 'el fet que es retarde és un exemple més del desastre de la gestió de l'alcalde que ha decidit pujar els impostos per a seguir pagant els seus capritxos com comprar el Gran Casino ', assenyala.

  El popular considera que 'el fet que Benlloch no vulga facilitar els pressupostos a l'oposició és un clar exemple d'opacitat, de supèrbia i de voler ocultar la realitat ' ja que 'qui alguna cosa oculta és que alguna cosa amaga ' i ha recordat que 'mentres altres alcaldes acorden els pressupostos, Benlloch segueix en la seua línia d'ocultar, cercar excuses i imposar el seu criteri en contra dels interessos generals de la ciutat de Vila-real '.

  Pujar