5 d’agost de 2020 5/8/20

Reclamen la desinfecció d'espais de gran afluència a Vila-real per a evitar més rebrots

Reclamen la desinfecció d'espais de gran afluència a Vila-real per a evitar més rebrots - (foto 1)
  • Ciutadans ha demanat que es reforcen les mesures en zones com el Mercat Central, la Plaça Major, les residències i les zones semipeatonals

MÉS FOTOS
Reclamen la desinfecció d'espais de gran afluència a Vila-real per a evitar més rebrots - (foto 2)

La portaveu adjunta de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Natalia Gil, ha reclamat "la desinfecció d'espais amb afluència de gent en la localitat per a previndre possibles rebrots". "Estem parlant d'espais com el Mercat Central, la Plaça Major, que alberga des de la setmana passada el Mercat de productes agrícoles, les residències de la Tercer Edat, la *CEM, on s'habilita el Mercat ambulant del dissabte, les zones *semipeatonales del Madrigal i La *Murà o fins i tot L'Ermita on es concentren molts esportistes i veïns que s'han traslladat als *masets", ha assenyalat Gil. En opinió de la regidora, "el virus segueix ací fóra i prova d'això són els rebrots que cada vegada van a més per la qual cosa és necessari tornar a de manera excepcional desinfectar les zones més concorregudes".

"D'ací a poc se celebraran una sèrie d'actes vinculats amb el 'Festival Vila-real renaix', per la qual cosa estaria bé que abans i després dels mateixos es desinfectara també la zona". "Més val previndre, que curar i ara estem en un moment clau per a la salut i sobretot l'economia, molt tocada per la pandèmia", ha destacat la edila.

En definitiva, "des de Cs fem una crida a la prudència, la calma i la responsabilitat de tots, també del Consistori, perquè un pas en fals, podria suposar una tragèdia", ha defensat Gil.

Pujar