31 d’octubre de 2020 31/10/20

El PP reclama al Consell “que s'aclarisquen” per a poder fer test en la comunitat educativa

El PP reclama al Consell “que s'aclarisquen” per a poder fer test en la comunitat educativa - (foto 1)
  • Els populars lamenten els constants canvis de criteri de la Generalitat i que les lluites internes entre PSOE i Compromís no permeten fer proves serològiques

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat hui a la Generelitat Valenciana “que s'aclarisca” i permeta que es realitzen test massius continuats a la comunitat educativa.

Així ho ha explicat l'edil del PP, Gema Ferreres, qui considera que “no és possible que cada dia diguen una cosa i que les guerres internes entre el PSOE i Compromís faça que no es puguen fer test”.

Cal recordar que el PP en la localitat ha demanat la realització de proves serològiques, però “no ha sigut possible pels conflictes interns de la Generalitat”. Una petició que, per cert, es va aprovar en el ple de la localitat però que no ha dut a terme perquè l'ha vetat la Generalitat.

No obstant això, ara el conseller d'Educació, Vicent Marzà, ha demanat més test en l'educació. Per això, Ferreres ha exigit que “es deixen de baralles i pensen en els interessos generals de la població” ja que “no ens podem oblidar que els test poden salvar vides” i en el cas de Vila-real “ja s'han aplicat tancaments d'aules” pel Covid-19.

Pujar