4 de juny de 2020 4/6/20

El reciclatge de Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics arriba a cinc punts de Vila-real

    La 14ª edició del Mes de la Sostenibilitat, que impulsa la Regidoria d'Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic, continua amb una nova activitat per a conscienciar sobre la importància del reciclatge i deixalla dels Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics (RAEE) per a la cura del medi ambient, que tindrà lloc al llarg de la setmana vinent, del 5 al 9 de novembre.

    La campanya va començar amb una xarrada al CEAM de l’Olivera el dilluns passat, en la qual es van explicar els perills de no desfer-se correctament d’aquests elements, que solen ser aquells que funcionen amb piles, bateries o endollats al corrent elèctric, com ràdios, torradores, telèfons, rentadores, frigorífics, televisors, màquines d'afaitar, tensiòmetres o termòmetres electrònics. Els assistents que van dipositar un aparell d'aquestes característiques al contenidor habilitat a aquest efecte van entrar en el sorteig de dues nits en règim de pensió completa per a dues persones al Gran Hotel Peñíscola.

    No obstant això, la iniciativa ix als carrers al llarg de tota la setmana vinent per a conscienciar els veïns, amb espais informatius on s'habilitaran contenidors per a la recollida d'aquests aparells. El dilluns 5 l'estand estarà a la plaça Major; dimarts a la plaça de Sant Ferran; el dimecres 7 al Llaurador; dijous al jardí de Botànic Calduch i divendres al parc de la Maiorasga, en horari de 16.30 a 18.30 hores.

    Pujar