28 de novembre de 2020 28/11/20

Ràdio Espai Jove compleix sis anys amb un web renovat per a l’escolta en directe i descàrrega dels podcasts dels programes

    Ràdio Espai Jove compleix sis anys, consolidada com un espai alternatiu per a la formació, l’entreteniment i el debat. Per tal de celebrar-ho com mereix, l’emissora virtual ha renovat el seu web, http://radioespaijove.es, amb una nova imatge i funcionalitats que permeten l’escolta en directe i la descàrrega dels diferents podcasts dels programes, a més d’informació sobre la programació i l’actualitat.

    “Ràdio Espai Jove és un espai un conflueixen opinions i punts de vista de tot tipus; un espai que posem a disposició de la joventut i de les entitats per a què s’expressen de manera lliure, que compartisquen interessos i desenvolupen també la seua creativitat”, valora la regidora de Joventut, Anna Vicens. La ràdio és hereva de Ona Activa FM, una primera emissora juvenil situada a l’última planta de la Biblioteca Municipal, que al 2003 uneix José Cabanes i Toni Luna. Uns anys després, arran del seu tancament, naix, amb la col·laboració de Joventut, Ràdio Espai Jove, ubicada a l’Espai Jove. A poc a poc, l’emissora va consolidant-se i creixent fins que, al 2016, donada la necessitat de major espai i infraestructura, es trasllada als locals d’assaig Volum-en-zero, des d’on està funcionant des d’aleshores. També en aquell es constitueix com a associació per tal de poder seguir evolucionant.

    Testimoni d’aquesta trajectòria ascendent són les més 44.000 escoltes l’any 2019 en la plataforma IVOOX. La graella de Ràdio Espai Jove està formada per 14 programes de diferent tipus i públic, des de debat a humor, música, manga o divulgació científica. Aquests programes són: La Moska Kojonera, Metal Juke Box, Males Vibracions; Otakultura DSE, Tu voz interior, Join Vila-real International Radio, Generación Random, Conferències Blanques de la UNED, La Caverna, Los Santos Radio, Gentle Freak, La Fiambrera, Si me dices freak lo veo todo, Street Underground Radio.

    Per a contactar amb Ràdio Espai Jove, podeu fer-ho a través del correu electrònic radiojovevila.real@gmail.com, el WhatsApp 655 755 347 o el Facebool R. E. Jove.

    Pujar