30 de novembre de 2020 30/11/20

Puchol II, Jesús i Carlos, primers finalistes del Trofeu Villareal CF

Puchol II, Jesús i Carlos, primers finalistes del Trofeu Villareal CF - (foto 1)

    El trio de Puchol II, Jesús i Carlos es va convertir el passat divendres al trinquet de Vila-real en el primer finalista de la segona edició del trofeu Villareal CF després de superar al trio de Genovés II, Javi i Héctor pel resultat de 60 per 25.

    L'afició, que va omplir pràcticament tres quartes parts del trinquet 'Salvador Sagols', va veure una partida desnivellada pel que fa al marcador, però carregada de qualitat. Sols als primers jocs es va mantindre el marcador anivellat. El joc clau va vindre amb 25 per 20. Els de Genovés II van tindre l'oportunitat d'igualar a 25, però no va poder ser. Amb 30 per 20 els de Puchol II van aconseguir un avantatge ja definitiu.

    El seu rival en la gran final que es jugarà el divendres 18 d'Agost, serà el guanyador de la segona semifinal que tindrà lloc aquest pròxim divendres al trinquet de Vila-real i mesurarà al trio de Soro III, Pere i Monrabal front de la formació integrada per Pere Roc II, Félix i Nacho.

    S'espera un duel més igualat en aquesta segona semifinal on estaran presents sis dels millors jugadors de l'actualitat, serà un duel entre les diferents línees, el subcampió de l'Individual i de la Lliga d'Escala i Corda, Soro III, front al vigent campió de la Lliga, Pere Roc II. Pel que fa als mitgers, el recent subcampió de la Copa, Pere, front al gran campió de la Lliga, Félix, i pel que fa als punters, Monrabal vigent campió de la Copa mesurarà les seus forces amb Nacho.

    Pujar