elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “El PSOE castiga a Vila-real sense la inversió de 8 milions en els PGE per a la comissaria anunciada per Benlloch”

PP: “El PSOE castiga a Vila-real sense la inversió de 8 milions en els PGE per a la comissaria anunciada per Benlloch”
  • El president dels populars i regidor, Adrián Casabó, acusa l'alcalde de “generar expectatives que el seu president ens nega a Madrid”

El regidor i president del Partit Popular de Vila-real, Adrián Casabó, ha lamentat hui en ple que el PSOE “haja tornat a castigar la nostra ciutat negant la inversió de 8 milions d'euros per a una nova comissaria que l'alcalde José Benlloch anunciava a so de bombo i platerets fa escassos dies”.

Els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) presentats ahir en el Congrés dels Diputats constaten “l'escàs pes i feblesa de l'alcalde socialista de Vila-real que va anunciar al Cos Nacional de Policia amb una inversió per a 2022 que no existeix”.

“Mentre l'alcalde anuncia una inversió de 8 milions d'euros, la realitat és que en els PGE només es contempla una inversió total de 2,9 milions i el govern socialista només es compromet amb 98.000 euros durant aquesta legislatura. No entenem el motiu pel quins altres municipis, com Benidorm, sí que tenen una inversió prevista de 8 milions d'euros, però la nostra ciutat no”, ha denunciat el president del PP.

D'altra banda, Casabó ha lamentat que el Govern de Sánchez “no siga capaç tan si més no d'escriure bé el nom de la ciutat ni de situar-la en el mapa”. “No és de rebut que els socialistes situen a una ciutat de la importància de Vila-real com un municipi de la província d'Alacant, la qual cosa demostra l'escàs pes que té l'alcalde dins del seu propi partit”, ha apuntat el regidor popular.

“La propaganda socialista ens costa diners a tots, mentre els recursos que Vila-real necessita segueixen sense executar-se”. “I els nostres policies necessiten una infraestructura en condicions, adaptada a les seues necessitats, que resolga les limitacions i problemes de l'actual comissaria”, ha conclòs el president del PP.

Pujar