19 de gener de 2021 19/1/21

El PP proposa un pla a favor dels autònoms de Vila-real

El PP proposa un pla a favor dels autònoms de Vila-real - (foto 1)
  • Els populars posen la seua experiència a la disposició de l'equip de govern per a, des de la unitat, aportar més proposades per als veïns

El Partit Popular s'ha tornat a posar hui a la disposició de l'equip de govern de Vila-real per a aportar mesures a favor dels veïns davant la situació extraordinària que estem vivint pel coronavirus.

El portaveu del PP, Héctor Folgado, ha sol·licitat que “es pose en marxa un pla a favor dels autònoms” i ha posat d'exemple algunes iniciatives com l'Ajuntament d'Onda que ha destinat un milió d'euros per als autònoms amb una ajuda directa de 600 euros al mes per als autònoms del seu municipi.

Folgado ha manifestat que “hem de sumar totes aquelles iniciatives que poden ser positives per als nostres veïns” i “encara que les competències en matèria d'autònoms les té el Govern Central, des dels ajuntaments es pot ajudar també”.

Els populars han mostrat el seu total suport a l'equip de govern i han recordat que ja van proposar fa uns dies un pla de xoc per a superar la situació. Un pla que incloïa mesures fiscals com frenar el cobrament de taxes, apostar per l'atenció social i ajuda als veïns o un menjador a domicili per a alumnes sense recursos.

Finalment, Folgado ha assenyalat que “és el moment de la unitat, d'apostar per la responsabilitat i que tots aportem tot el que puguem per a eixir com més prompte millor d'aquesta difícil situació que estem vivint”.

Pujar