2 de juny de 2020 2/6/20

El programa Educalimentant se centra al maig i juny en consells i receptes saludables i idees per a desdejunis i berenars

El programa Educalimentant se centra al maig i juny en consells i receptes saludables i idees per a desdejunis i berenars - (foto 1)

    El programa Educalimentant, que impulsa la Regidoria de Sanitat de Vila-real, torna al maig i juny amb nous tallers i xarrades que s'oferiran en els diferents centres de salut de la ciutat als pacients.

    En aquest cas s'han triat tres temes diferents que es tractaran en diverses jornades. El primer és Què oculten les etiquetes dels aliments? Aquesta xarrada tindrà lloc el dimarts 7 de maig, a les 9.15 al centre de salut Carinyena; 11.30 a Dolores Cano Royo (el centre de salut del barri del Pilar) i 16.30 a La Bòvila.

    Les dues dietistes-nutricionistes encarregades de la campanya també oferiran una sessió dedicada a Idees top per als teus desdejunis i berenars, programada per al 30 de maig, a les 9.15 a La Bòvila; 11.30 a Carinyena i 16.30 hores al Pilar. L'última xarrada es titula Receptes saludables estiuenques i s'oferirà el dijous 13 de juny, amb una sessió a les 9.15 al Pilar; 11.30 a Carinyena i 16.30 a La Bòvila.

    La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, anima als veïns que ho necessiten a assistir a les xarrades programades, ja que “des que vam posar en marxa la campanya moltes persones afectades per alguna malaltia i els seus familiars estan aprenent a cuidar-se millor i a traure partit als beneficis que comporta una alimentació saludable”. Els interessats poden inscriure's a qualsevol centre de salut de manera gratuïta per a “assistir a aquestes sessions, que de manera breu i amena tracten d'oferir trucs i recomanacions per a aconseguir una millora de la qualitat de vida”, conclou.

    Pujar