10 de desembre de 2019 10/12/19

La plaça de Sant Ferran serà el dissabte una Fira de les cultures, amb tallers i activitats per a fomentar la integració

La plaça de Sant Ferran serà el dissabte una Fira de les cultures, amb tallers i activitats per a fomentar la integració - (foto 1)

    La plaça de Sant Ferran es convertirà dissabte que ve, 8 de juny, en una autèntica Fira de les cultures. La iniciativa, organitzada per la Federació d'Associacions de Veïns, la regidoria de Cooperació i Integració i l'oficina Pangea de la Generalitat per a l'atenció a persones migrades, compta també amb la col·laboració de la Fundació Caixa Rural, Càritas, Fundació Tots Units, Merak Dansa i l'Associació Cultural Flamenca Andalusa de Vila-real.

    La jornada pretén ser un dia de trobada entre les diferents cultures que conviuen a Vila-real, amb l'objectiu de fomentar la integració social. Per a això, s'han previst diferents activitats lúdiques, tallers i actuacions, que configuren una xicoteta mostra de les diferents cultures participants. L'actuació del Trull obrirà la programació a les 9.45 hores, per a donar pas al llarg del matí a balls llatins de l'associació de veïns de l'Hospital, l'actuació de l'Associació Andalusa i diversos passis de Merak Dansa. També hi haurà durant tot el dia un mercadet de Càritas, exposició d'indumentària o un taller d'arrels i maquetes de vaixells, entre altres. El regidor d'Integració, Álvaro Escorihuela, anima a tots els vila-realencs a participar en la jornada, que es desenvoluparà fins a les 14.00 hores.

    ocultar
    La plaça de Sant Ferran serà el dissabte una Fira de les cultures, amb tallers i activitats per a fomentar la integració
    Pujar