7 d’agost de 2020 7/8/20

La penya Cèltic Submarí nomena al jugador del Villarreal CF Pau Torres soci d'honor

La penya Cèltic Submarí nomena al jugador del Villarreal CF Pau Torres soci d'honor - (foto 1)
  • L'acte de lliurament d'aquesta distinció al jove defensa central nascut a Vila-real tindrà lloc divendres 7 de febrer a les 20.30 h a la seu de l'associació

La penya Cèltic Submarí de Vila-real ha decidit fer soci d'honor al jugador del Villarreal CF, Pau Francisco Torres, nascut a Vila-real el 16 de gener de 1997.

L'entrega del carnet de Soci d'Honor es realitzarà divendres 7 de febrer a les 20.30 hores a la seu que la penya té al carrer Solades número 16 de Vila-real.

Durant l'acte honorífic el jove jugador de vint-i-tres anys rebrà un plat de ceràmica fabricat a Vila-real que incorpora l'escut de la penya Cèltic Submarí.

Durant l'acte de lliurament d'aquesta distinció tan especial per als membres i amics de la penya s'han preparat altres sorpreses que s'aniran coneixent en el transcurs de la festa. La junta directiva de la Penya Cèltic Submarí ha decidit lliurar aquesta distinció a Pau Torres com a soci d'honor per ser fill del poble de Vila-real.

El jove defensa central i internacional per la selecció espanyola és el quart futbolista nascut a Vila-real que juga en Primera Divisió en el Villarreal CF.

Abans que Pau Torres van jugar en Primera Divisió altres jugadors nascuts a Vila-real com Hèctor Font, Cèsar Arzo i Xisco Nadal.

Cal recordar que Pau Torres no és la primera vegada que visita la seu de la penya Cèltic Submarí. L'any 2018 va estar present en la festa solidària de Reis que cada Nadal celebra la Cèltic Submarí amb la presència d'un emissari dels Reis Mags d'Orient i amb diversos jugadors i entrenadors de la primera plantilla del Villarreal CF com són Bruno Soriano, Javi Calleja i Quique Álvarez.

Pujar