elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Participa en l'Agenda Urbana de Vila-real: Horaris i taules de treball

Participa en l'Agenda Urbana de Vila-real: Horaris i taules de treball
  • L'Ajuntament programa quatre reunions la setmana vinent

Vila-real està immersa en un procés de participació per a l'elaboració del pla d'acció local de l'Agenda Urbana Espanyola per a dissenyar la nova Vila-real del segle XXI.

Després d'una primera fase de reunions polític-tècniques i de convocatòria dels consells sectorials de la ciutat.

Horaris i taules de treball

La setmana vinent continua el procés de participació amb quatre taules de treball. Aquests són els horaris, temàtica i localitzacions:

Dimecres 29 de juny

12.00 hores. Vila-real ciutat inclusiva. Casa dels Mundina

19.00 hores. Territori, model de ciutat i sostenibilitat. Casa de l’Assut

Dijous 30 de juny

12.00 hores. Vila-real, ciutat innovadora. Viver d’empreses

19.00 hores. Vila-real, ciutat cultural. Comunitat de Regants

Com pot accedir la ciutadania a la informació?

Per a conèixer els objectius estratègics, les línies d'actuació i les àrees de treball, l'Ajuntament ha posat a la disposició de la ciutadania la web https://agendaurbana.vila-real.es/ per a facilitar als veïns el debat sobre la Vila-real del futur.

Secció ‘Participa’ de la web

Qualsevol persona interessada a aportar idees o iniciatives podrà fer-ho seleccionant un dels 10 objectius sobre els quals es treballa en el pla estratègic i explicant la seva proposta, bé fent constar les seves dades o de manera anònima.

Així, l'alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha assenyalat que “és imprescindible que ens impliquem tots per a definir quin futur volem i com és la Vila-real en la qual volem viure en les pròximes dècades”.

Cal recordar que el primer edil ha liderat el procés de treball per a dissenyar el pla d'acció local de l'Agenda Urbana Espanyola, per al qual la ciutat de Vila-real ha obtingut una subvenció de 200.000 euros de la Unió Europea.

Pujar