elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oltra, després de les concentracions pel Vila-real CF: "L'alegria ha de ser compatible amb la seguretat"

Oltra, després de les concentracions pel Vila-real CF: "L'alegria ha de ser compatible amb la seguretat"
  • La vicepresidenta de Consell reconeix que és comprensible que l'eufòria pugua desbordar-se per moments però cal pensar en el bé comú

Aquest dijous l'eufòria inundava els carrers de Vila-real. Després de l'històric triomf de el Vila-real CF en la primera final europea de la seua història, aficionats, veïns de la localitat i de tota la província es van desplaçar fins a la ciutat per celebrar amb el seu equip el triomf.

Les imatges d'algunes persones sense màscares i dels moments d'aglomeració han provocat un cert enrenou i la vicepresidenta de Consell, Mónica Oltra, ha estat preguntada pel tema. A l'respecte, Oltra no ha tingut una condemna contundent dels fets tot i que sí ha lamentat que s'hagin viscut aquestes escenes pel risc sanitari que suposen.

"L'alegria i l'eufòria han de ser compatibles amb les mesures de seguretat. Per molt que humanament es pugui entendre que es desbordi l'alegria no hauríem d'assistir a aquest tipus d'imatges ", ha dit la vicepresidenta, que ha reiterat que aquesta petició no és per altre objectiu que" pel bé comú ".

La ciutat de Vila-real s'ha despertat avui amb una ressaca més "groguera" que mai. elperiodic.com va acompanyar a l'afició en aquesta festa memorable per tots els carrers de la ciutat. Pots llegir aquí la notícia completa amb els vídeos i les millors fotografies de la jornada.

MÉS FOTOS
Oltra, després de les concentracions pel Vila-real CF: "L'alegria ha de ser compatible amb la seguretat" - (foto 2)
Oltra, després de les concentracions pel Vila-real CF: "L'alegria ha de ser compatible amb la seguretat" - (foto 3)
Oltra, després de les concentracions pel Vila-real CF: "L'alegria ha de ser compatible amb la seguretat" - (foto 4)
Oltra, després de les concentracions pel Vila-real CF: "L'alegria ha de ser compatible amb la seguretat" - (foto 5)
Pujar