25 de gener de 2020 25/1/20

Obiol convoca d'urgència una reunió amb la concessionària del pàrquing de la plaça Major després de l'increment unilateral de tarifes

    El regidor de Territori i Mobilitat, Emilio M. Obiol, ha convocat una reunió d'urgència amb la nova concessionària de l'aparcament subterrani de la plaça Major després de l'increment aplicat per l'empresa a les tarifes del pàrquing públic, de manera unilateral i sense cap tipus de consens amb l'Ajuntament. La reunió es produirà després de manifestar el consistori la seua disconformitat i queixa formal per l'eliminació de les tarifes planes i increment dels costos de l'aparcament, en una carta remesa a la concessionària el passat 26 de març.

    “El pàrquing de la plaça Major és un empastre més heretat de la gestió del Partit Popular a Vila-real, que ni tan sols va ser capaç de reservar unes places públiques en l'aparcament, per no esmentar el empastre majúscul de la plaça Major, projecte en el qual es va incloure l'aparcament subterrani i que va arribar a multiplicar per quatre el seu cost inicial”, recorda Obiol. “Quan vam arribar al govern municipal, vam negociar amb l'empresa concessionària en 2011 i vam acordar unes tarifes reduïdes i planes que la nova firma ha modificat de manera unilateral, quan els canvis de tarifes sempre s'havien produït de forma consensuada, conjugant l'interés general i el mercantil”, valora. “Dotar de places d'aparcament assequibles el centre urbà és una prioritat i absolutament necessari per a la dinamització del sector comercial i hostaler d'aquesta zona de la ciutat”, agrega. Amb aquest objectiu, Obiol ha convocat a l'empresa concessionària a una reunió urgent aquest mateix dijous.

    Pujar