elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: ‘El desastre de Benlloch destapa pufos des de 2015’

PP: ‘El desastre de Benlloch destapa pufos des de 2015’

    "El Partit Popular de Vila-real ha posat en evidència el desastre de Benlloch ja que en la liquidació del pressupost de 2017 que s'ha presentat en un ple extraordinari avui s'han destapat pufos i factures impagades des de 2013, 2014, 2015, també de 2016 i, per descomptat, de 2017".

    El regidor del PP, Carlos Gil, ha lamentat "que una vegada més assistim a un desastre de gestió per culpa d'un alcalde que pensa en l'autobombo i no en la gestió responsable". L'edil ha advertit que "cada factura impagada és un problema que l'Ajuntament genera als veïns de la ciutat i als petits empresaris que treballen per a l'Ajuntament i que sí han de pagar al dia".

    "De fet, el ple ha evidenciat que s'ha incomplit de nou el pla economicofinancer ja que, en primer lloc, s'ha incomplit l'objectiu d'estabilitat amb un desfasament superior al milió d'euros". "El pla economicofinancer, que ja es va haver d'aprovar per culpa de l'alcalde després de gastar més del que s'ingressa, marca que s'havia d'acabar 2017 amb un superàvit de 317.240,35 euros i s'ha tancat amb un dèficit de més de 725.000 euros".

    "A més tampoc es compleix la regla de la despesa ja que s'ha superat en més d'1,5 milions d'euros la despesa permesa". Aquest fet evidencia que "el únic esforç ho han fet els veïns de Vila-real als quals se'ls ha pujat la contribució mentre l'alcalde ha seguit gastant alegrement per a comprar palaus i per a eixir en fotos".

    Pujar