elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Maldita Nerea, Porretas, Sidecars, Despistaos, Jarabe de Palo i l’Orquesta Mondragón, en el cartell de festes del 2018

Maldita Nerea, Porretas, Sidecars, Despistaos, Jarabe de Palo i l’Orquesta Mondragón, en el cartell de festes del 2018
    MÉS FOTOS
    Maldita Nerea, Porretas, Sidecars, Despistaos, Jarabe de Palo i l’Orquesta Mondragón, en el cartell de festes del 2018 - (foto 2)

    Maldita Nerea, Porretas, Sidecars, Despistaos, Jarabe de Palo i l’Orquesta Mondragón són només alguns dels grups que formen part del cartell d’actuacions musicals que s’oferiran durant els festejos en honor a sant Pasqual i a la Mare de Déu de Gràcia aquest 2018. Una llista que completen grups com Assekes i Els catarres, In vivo, Lorenzo Santamaría, Los Benito, el musical Frecuencia y l’orquestra La Cruzada, tal com han anunciat el regidor de Festes, Javier Serralvo; el president de la Junta de Festes, José Pascual Colás, i la responsable de la comissió d’espectacles, Eva Gregorio, que han desgranat el cartell musical. 

    “Com cada any, els festejos patronals de Vila-real comptaran amb una oferta variada i pensada per a tots els públics”, afirma Serralvo, qui destaca “l’esforç” realitzat per la Junta de Festes, que “ha aprofitat els recursos al màxim”.

    El programa s'iniciarà el divendres 11 de maig a la plaça Major, amb el Rock per la Llengua, organitzat en col·laboració amb la Regidoria de Normalització Lingüística, que enguany comptarà amb Assekes i Els catarres. Per a la nit del dissabte està previst el concert de Maldita Nerea a la plaça de davant de l'Estadi de la Ceràmica. El diumenge 13 la plaça Major acollirà l'actuació d'In vivo. El divendres 18, el Recinte de la Marxa serà escenari del concert de Porretas. El dissabte 19, serà el torn de Sidecars a la plaça Major, el mateix enclavament en el qual actuarà Lorenzo Santamaría l'últim dia de festes.

    “Al marge d'aquesta programació hi haurà una infinitat d'actuacions i esdeveniments musicals programats tant per penyes com per associacions de la ciutat, configurant així una oferta musical àmplia i variada”, assegura Colás.

    Ja al setembre, el cartell de les festes de la Mare de Déu de Gràcia estarà encapçalat pel grup Jarabe de Palo, que serà el segon artista de l'any a passar per la plaça del Llaurador, en un concert que es realitzarà el dissabte 1.

    La fórmula del musical, que el 2017 va triomfar durant els festejos de maig, es trasllada al diumenge 2 de setembre, en aquest cas, amb Frecuencia. Així mateix, està confirmada l'actuació de l'orquestra La Cruzada al Recinte de la Marxa el dijous 6 i un dia després serà el torn de Despistaos en la plaça Major. Tancaran el cartell Los Benito, el dissabte 7, en el Recinte de la Marxa, i l'Orquesta Mondragón, el diumenge 9, en la plaça Major. “Com cada any, els dos últims diumenges de festes tenim actuacions per a un públic més adult, tot i que està garantida la diversió per a tots els públics”, assegura Serralvo, que ha agraït a la Junta de Festes la gran labor realitzada per a oferir “actuacions musicals d'alta qualitat, gratuïtes i que satisfacen tots els públics”.

    Per la seua banda, la responsable de la comissió d'espectacles, Eva Gregorio, ha indicat que “s'ha intentat cobrir totes les franges d'edat i gustos i, per sobre de tot, s'ha procurat treballar amb previsió i temps perquè els veïns i visitants gaudisquen d'un complet programa de concerts amb formacions musicals de primera”.

     

    Pujar