24 d’octubre de 2020 24/10/20

Multitud d'originals caracteritzacions es donen cita avui en la 32 edició de la Macrosopar de Disfresses de Vila-real

Multitud d'originals caracteritzacions es donen cita avui en la 32 edició de la Macrosopar de Disfresses de Vila-real - (foto 1)
  Galeria de fotos
  Vila-real - MDG 2017 - Disfraces
  Vila-real - MDG 2017 - Disfraces
  MÉS FOTOS
  Multitud d'originals caracteritzacions es donen cita avui en la 32 edició de la Macrosopar de Disfresses de Vila-real - (foto 2)
  Multitud d'originals caracteritzacions es donen cita avui en la 32 edició de la Macrosopar de Disfresses de Vila-real - (foto 3)
  Multitud d'originals caracteritzacions es donen cita avui en la 32 edició de la Macrosopar de Disfresses de Vila-real - (foto 4)

  La vesora de divendres de Vila-real ha arribat carregada de multitud d'actes, alguns més tradicionals i altres més lúdics i festius. Però sobretot, és un dia colorit gràcies a l'originalitat dels penyistes que han participat en la 32a Festa de Disfresses.

  Algun festeig taurí s'ha deixat entreveure també en el dia d'avui, com les vaques a la zona de cadafals a càrrec de la ramaderia Cantera, "al corro" una jornada de portes obertes que ha organitzat la comissió del bou de la Junta de festes o les activitats per als més petits amb un encierro infantil de carretons, capeas, bou embolat i concurs de retalls amb els seus respectius regals a càrrec de Bou per la Vila.

  També l'humor, la música i el teatre han enlluernat a càrrec del grup CEAM en la III Trobada Cultural Trazos, a les 17:30 hores al carrer Gamboa.

  Ja a la vespra, les festes han començat a animar els veïns amb la 5a edició de la Festa Vil, discomòbils o actuacions flamenques com Els Pirates del flamenc en Carrer de la Pietat o Paradita Flamenca a Tangerina Resto Bar.

  Però durant les festes patronals de la Mare de Déu de Gràcia també hi ha moments per realitzar bons actes. Per això, han sigut molts els que han participat en aquesta iniciativa i han donat aliments als més necessitats. L'esdeveniment solidari s'ha realitzat a les 19.00 hores a la plaça de la Vila en els porxos de la mateixa plaça i ha estat organitzat per Smara Vila-real i la Junta de Festes.

  A la mateixa hora, un altre esdeveniment solidaris s'ha dut a terme al carrer Bisbe Rocamora, aquesta vegada la 15a edició d'un bingo solidari i un porrat popular amb la recollida també d'aliments a benefici de la Joventut Antoniana.

  Un altre dels grans esdeveniments abans de la colorida nit serà la III Trobada de xiuladors de reclam bucal, en memòria de Pasqual Batalla Llorens, que precedirà un porrat popular al Recinte de la Marxa. Aquest acte ha estat organitzat i patrocinat per la Regidoria de Tradicions.

  Finalment, els penyistes de Vila-real viuran avui una de les jornades més dicharacheras i atrevides de tota la setmana. Els veïns participaran, a la Plaça Major de la 32º Macrosopar de la Festa de Disfresses, organitzada per la Junta de Festes i la Comissió de Penyes cap a les 22.00 hores, on cada vegada més gent participa amb les idees de customizaje més brillants i absurdes.

  Els assistents podran lluir les seues originals vestimentes durant el festival Touché a la Plaça Major. Una hora més tard, les vaques enfundades de la ramaderia El Mijares donaran joc a la zona dels cadafals.

  De la mateixa manera, els veïns podran gaudir en les diferents activitats recreatives que s'han preparat per a aquesta penúltima nit de festa com l'orquestra Supermagic, l'actuació dels Makis, el remember Mones, la Geek Party V.02 o la IX Festa petarda, sense comptar amb la multitud de discomòbils que ompliran de música la ciutat.

   

  Pujar