elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mulet "repta" Serralvo a demostrar quines propostes han fet els respresentants socialistes per a millorar Vila-real

Mulet "repta" Serralvo a demostrar quines propostes han fet els respresentants socialistes per a millorar Vila-real

    El senador per Compromís a les Comarques del Nord, Carles Mulet, ha respost als atacs del portaveu de l'equip de Govern de PsoE i Podemos a Vila-real, Javier Serralvo, reptant-lo a demostrar quines propostes han fet els senadors i diputats socialistes per a millorar la nostra ciutat.

    El senador de Compromís va anunciar ahir que, davant una pregunta seua sobre la placa franquista de la façana de l’església Arxiprestal, el Govern assegurava que faria complir la llei a l’equip de govern encapçalat per José Benlloch. Serralvo no va tardar a fer demagògia i acusar Mulet de no tindre projecte per a Vila-real i no fer res més que la pregunta de la placa. En realitat, el senador per Compromís ha registrat centenars de propostes que impliquen Vila-real i la seua estació de trens, la comissaria, els accessos a l’N-340 o les votacions a favor de defensar els cítrics que els diputats socialistes van votar en contra. D’aquesta manera, Mulet ha reptat Serralvo a que demostre quines propostes han fet els senadors i diputats socialistes.

    També ha animat el PsoE local a recollir firmes amb VOX i PP si el que volen és eradicar la Llei de la Memòria Històrica, ja que si no la fan derogar, la seua obligació és complir-la i fer-la complir. Ha posat exemples de pobles on governen els socialistes i s'han retirat plaques similars, com ara Morella, ciutat natal del president Ximo Puig. Allà es va retirar la placa del santuari de la Vallivana a petició dels mateixos socialistes. Mulet ha confirmat que el que diu el text és molt clar i ha desmentit les manipulacions de Serralvo i convida a qualsevol a llegir el text directament, ja que efectivament el que diu és que si el Govern de socialistes i Podemos no compleixen amb la legislació i mantenen la placa els obligarà a retirar-la notificant de l'incompliment a la Generalitat.

    Pujar