15 d’agost de 2020 15/8/20

El mercat ambulant de roba de Vila-real se celebrarà també aquest dimecres festiu a petició dels venedors

El mercat ambulant de roba de Vila-real se celebrarà també aquest dimecres festiu a petició dels venedors - (foto 1)

  El mercat ambulant de roba i complements de Vila-real se celebrarà aquest dimecres 24 de juny, festivitat de Sant Joan, a petició dels propis venedors. Aquesta no és la primera vegada que els venedors de Vila-real sol·liciten a la Regidoria d'Economia muntar les seues parades en dies festius i l'equip de govern, sensible a la situació en què es troba el sector, ha donat el seu suport perquè puguen desenvolupar la seua activitat com un dimecres habitual.

  Cal recordar que el mercat ambulant de roba i complements de Vila-real, que se celebrava en el centre de la ciutat, es va reactivar de manera provisional el passat 3 de juny en la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) amb totes les mesures de prevenció i higiene sanitàries per la pandèmia. El mercat dels dissabtes compta amb 106 parades i el dels dimecres amb 75 parades.

  Tant el mercat de venda ambulant de roba i complements dels dimecres i dissabtes en la CEM, com el mercat d'alimentació i productes de primera necessitat que se celebra els dissabtes al matí en l'aparcament enfront dels Jutjats compten amb les mesures de seguretat i protecció sanitàries tant per als comerciants com per a clients, amb controls d'accés, gel hidroalcohòlic i màscares.

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

  Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
  Pujar