2 de juny de 2020 2/6/20

Maria Carmona Altava, Reina de les Festes de Vila-real 2020

Maria Carmona Altava, Reina de les Festes de Vila-real 2020 - (foto 1)

  Després d'algunes setmanes d'espera, les festes de Vila-real ja coneixen a la que serà la seua màxima representant aquest 2020: Maria Carmona Altava. La decisió ha sigut anunciada aquesta vesprada després que la Junta de Festes es reunira de forma extraordinària per debatre quina de totes les candidates seria finalment Reina.

  La Sala de Plens de l'Ajuntament s'omplia de nervis per conèixer el veredicte de la Junta, que no s'ha fet esperar i amb el qual també hem conegut a les joves integrants de la Cort d'Honor 2020.

  Així és la Reina de Vila-real 2020

  Maria Carmona Altava té 18 anys i estudia primer d'Infermeria a la Universitat Jaume I. És membre de l'Associació de Filles de Maria de el Rosari i, a més, porta tretze anys formant part de el grup COM de la Consolació de Vila-real. Pertany a la Penya Gairell i l'acte festiu que destaca és el pregó de les festes "perquè és el començament d'una setmana intensa i d'un any inesborrable" per a ella i la resta de membres de la cort d'honor.

  Maria espera amb molta alegria l'ofrena als patrons, la baixada i la pujada de la Mare de Déu de Gràcia, dos actes molt importants, i el moment de participar en la cavalcada com representants de les festes. Per a ella, aquest moment és molt més que una il·lusió, és un sentiment que té molt arrelat, ja que s'ha vist molt involucrada en el món fester.

  Recalca que és tot un orgull ser una de les representants del seu poble, les festes, cultura i tradició. Està segura que serà un any inoblidable, i que el viurà amb molta passió i molt de sentiment, ja que aprecia molt a Vila-real, per això és tan especial per a ella aquest any.

  Amb aquest nomenament la localitat castellonenca dóna el tret d'eixida a un nou any fester, que sens dubte serà inoblidable tant per a la nova Reina com per la seua Cort d'Honor.

  Pujar