5 d’agost de 2020 5/8/20

L'ocupació d'habitatges afecta també a Vila-real

L'ocupació d'habitatges afecta també a Vila-real - (foto 1)
  • El PP reclama una legislació perquè es puga desallotjar un habitatge

El Partit Popular de Vila-real ha reclamat hui que es legisle de manera contundent contra el moviment d'ocupació il·legal que també està afectant propietaris de la localitat.

El portaveu del PP, Héctor Folgado, presenta aquesta moció per al seu debat en el pròxim ple, sol·licitant que “es modifique la legislació de tal forma que es puguen agilitar el desocupar un habitatge si es demostra que ha sigut ocupada il·legalment”.

Els populars assenyalen que “volem que s'aprove un pla nacional contra l'ocupació il·legal que incloga el recuperar el delicte d'usurpació amb penes d'un a tres anys de presó sobre aquest tema” i que, a més, “permetre a la Policia tirar als ocupes il·legals en un termini de 48 hores”.

Folgado assenyala que el pla del PP també impedirà als ‘okupes’ empadronar-se en un habitatge a la qual accedeixen de manera il·legal, com ara sí que es permet.

Per al regidor “és important defensar la legalitat i la propietat privada i els drets dels amos dels habitatges que ara estan indefensos i viuen autèntics calvaris per a recuperar una casa”.

Pujar