20 de setembre de 2020 20/9/20

L'Escena Familiar de Cultura arranca aquest diumenge i programa tres obres pensades per als més xicotets fins a desembre

    La programació cultural de tardor reserva un lloc especial per als més menuts de casa, amb les tres obres que, d'octubre a desembre, conformen el cartell de l'Escena Familiar preparada per la Regidoria de Cultura per a “gaudir dels millors diumenges en família”. “Es tracta d'obres pensades especialment per als xiquets, perquè passen una bona estona amb els seus pares i familiars, a un preu molt econòmic i amb propostes molt diferents però sempre divertides i didàctiques”, valora el regidor de l'àrea, Eduardo Pérez.

    Teatre infantil, música, dansa o titelles són els ingredients essencials d'aquesta programació especial que arranca aquest mateix diumenge, 2 d'octubre, amb l'obra ‘Martina i el bosc de paper’ (L'Horta Teatre), en el Teatre Els XIII (12.00 h). El dia 6 de novembre, l'obra ‘Eva i Adán’ (Otra Danza) prendrà el relleu a l'Auditori Municipal amb un espectacle de dansa actual per a totes les edats. Ja al desembre, el dia 4, la representació ‘Las Maletas de Mi-Mí’ (La Troupe Malabó) portarà titelles, música i màgia a l'escena de Els XIII en l'últim espectacle de la temporada familiar.

    Totes les representacions tindran lloc a les 12.00 hores i amb un preu de 3 euros. Les entrades poden adquirir-se a les oficines de Cultura, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores, a través de la web entrades.vila-real.es o en taquilla mitja hora abans de cada funció.

    Pujar