10 de juliol de 2020 10/7/20

L'associació Andrea Carballo programa un diumenge de diversió en família amb jocs, harleys i personatges de Star Trek

L'associació Andrea Carballo programa un diumenge de diversió en família amb jocs, harleys i personatges de Star Trek - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    L'associació Andrea Carballo programa un diumenge de diversió en família amb jocs, harleys i personatges de Star Trek - (foto 2)

    L'associació Andrea Carballo Claramonte, de lluita contra la violència de gènere, ha organitzat per al diumenge que ve un dia d'activitats en família. Jocs tradicionals, concentració motera i activitats amb els personatges de Star Wars se succeiran durant el matí, a partir de les 11.00 hores, a la plaça Major.

    La jornada s'emmarca en l'objectiu de l'entitat d'afavorir la conscienciació sobre els valors d'igualtat, conciliació i prevenció de la violència. En aquesta línia, aquesta setmana ha donat també inici el cicle de conferències Violències zero. Nous models de relacions sense violències. L'agent d'igualtat Ana Moltó ha obert les sessions amb una xarrada sobre les xarxes d'igualtat; li seguiran Esperanza Meléndez (21 d'octubre), Lydia Sellés (15 de novembre) i Eva Cifre (9 de desembre).

    Pujar